Els sindicats de l'Ajuntament esperen que Conesa pacifiqui les relacions laborals


  • Comparteix:

Protesta per la retallada del 5%

Protesta per la retallada del 5%

Els sindicats de l'Ajuntament es mostren esperançats amb l'arribada de Mercè Conesa a l'alcaldia. Des del sindicat majoritari, Comissions Obreres (CCOO), creuen que els processos que es troben 'encallats', com les negociacions de la Relació de Llocs de Treball (RLT) i dels convenis d'organismes autònoms, se solucionaran amb Conesa al capdavant de la ciutat. A més, asseguren que seran pacients i li deixaran temps per situar-se en el càrrec.

El membre de CCOO, Pepe García, explica alguns dels conflictes que s'hauran de desencallar l'any vinent.

Pepe García

Hi ha els problemes laborals de no respectar convenis, de desencallar RLT, els problemes amb els organismes autònoms com Cugat.cat...



Tot i aquests tràmits que encara estan en procés, el sector sindical tindrà paciència i deixarà temps a Mercè Conesa perquè estudiï la situació laboral dels treballadors públics.

Pepe García

Conesa no ho solucionarà en dues setmanes. Quan segui a negociar amb els sindicats de classe altra vegada hi haurà solucions ràpides.






García dóna un missatge de tranquil·litat als treballadors públics de cara al 2011 i es mostra optimista amb què se solucionin els tràmits en curs.



  • Comparteix:

COMENTARIS

el Pepe Garcia i CC.OO. no son en aquests moments, malauradament, els més representatius dels sindicats de l'ajuntament, és ben be que posem el que volem escoltar

Xavier Boix. Enviat el 30/des/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.