Transparència i suport a les empreses, principals demandes de Sant Cugat Empresarial


  • Comparteix:

El president de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, Frederic Boix

El president de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, Frederic Boix

L'associació Sant Cugat Empresarial desitja que la nova alcaldessa, Mercè Conesa, aposti per la transparència i la gestió privada, i doni impuls a les petites i grans empreses locals. La creació d'un consell assessor d'empresaris del Catalonia Innovation Triangle (CIT) i el clúster farmacèutic i cosmètic són alguns dels projectes de l'associació, que espera continuar rebent el suport del consistori per tirar-los endavant.

El president de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, Frederic Boix, espera que Conesa doni suport a l'empresari local, tal com ho ha fet l'equip de govern fins ara. Boix també subratlla la transparència com a element clau de la política santcugatenca i recomana a la nova alcaldessa que impulsi les tècniques de gestió empresarial privada sense oblidar les necessitats de la gestió pública i del servei al ciutadà.


Frederic Boix

Desitgem que doni suport a l'empresari i que no abandoni les tècniques de gestió empresarial privada.


Boix confia que Conesa doni suport als projectes de l'associació i que treballi perquè les empreses estiguin a gust a Sant Cugat. El president de l'entitat empresarial es mostra convençut que l'alcaldessa tirarà endavant 'un projecte empresarial que ha fet seu els últims anys' amb la seva tasca com a tinenta d'alcalde a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.