Miquel Quintana abandona CDC per desavinences amb la secció local


  • Comparteix:

Miquel Quintana s'ha donat de baixa de CDC

Miquel Quintana s'ha donat de baixa de CDC

El fins ara conseller nacional de CDC i membre de l'executiu comarcal del partit Miquel Quintana ha renunciat a tots els seus càrrecs per desavinences amb la secció local del partit. Quintana també s'ha donat de baixa com a militant, assegurant que és un partit 'monolític' on prevalen els favoritismes. En aquest sentit, Quintana ha criticat 'l'ostracisme' que ha passat durant 20 mesos a l'Ajuntament, del qual fa responsable al fins ara cap del gabinet d'alcaldia, Marc Monells, amb la complicitat de l'exalcalde Lluís Recoder.

Quintana ha lamentat el funcionament intern del partit, del qual ha dit que a Sant Cugat té una secció local 'inexistent'. Quintana assegura haver passat 20 mesos en 'ostracisme' en un racó de l'Ajuntament per una decisió personal del cap del gabinet d'alcaldia, Marc Monells, i amb el vistiplau de l'exalcalde, Lluís Recoder.

Aquesta situació, ha dit Quintana a Cugat.cat, ha provocat la seva marxa del partit.

Miquel Quintana

No he acceptat que persones sense cap mena de preparació i amb molta prepotència em posin el peu al coll. Ho he aguantat durant 20 mesos, 21 no els aguantaré.




L'exmembre de CDC també ha criticat el procés de selecció del president local, Jordi Puigneró.

Miquel Quintana

Va haver-hi algú que amb una decisió salomònica va decidir que el president seria Jordi Puigneró. De tot el que va dir que faria, no ha fet res.





Per Quintana, la secció local de CDC té molts 'problemes que s'han tapat' i la seva funció es redueix a muntar les parades de Sant Jordi i la de la Festa de Tardor, organitzar el concert d'havaneres i col·laborar durant les eleccions.

Quintana ha assegurat que no s'afiliarà a cap altre partit, tot i que no descarta col·laborar-hi des del sector privat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.