Roser Clavell continua com a màxima responsable d'Exteriors al govern


Temes relacionats

Roser Clavell: 'Amb l'ambaixada a NY donarem a conèixer Catalunya a tot el món' ( 1/feb/09)

La santcugatenca Roser Clavell serà nova viceconsellera d'Afers Exteriors (24/nov/08)


  • Comparteix:

Roser Clavell és militant d'ERC des del 2007

Roser Clavell és militant d'ERC des del 2007

La santcugatenca Roser Clavell es manté com a màxima responsable de la política exterior del govern de la Generalitat. El nou executiu ha ratificat al capdavant de l'àrea d'Afers Exteriors Clavell, actual militant d'ERC, que passarà de viceconsellera d'Exteriors a secretària per la reestructuració de govern feta pel president, Artur Mas. El canvi de càrrec no canviarà en excés les funcions de Clavell, que continuarà amb la gestió de les ambaixades catalanes a l'estranger i, a partir d'ara, s'encarregarà de la relació entre Catalunya i la Unió Europea.

La santcugatenca Roser Clavell, que portava tres anys i mig al capdavant de la política exterior del govern català, serà una de les excepcions que mantindrà el seu alt càrrec amb el canvi d'executiu.

Clavell passa de viceconsellera a secretària, però continua com a màxima responsable de la nova Secretaria d'Afers Exteriors, que a partir d'ara dependrà de Presidència. A més de les atribucions de cooperació i desenvolupament i gestió de les ambaixades catalanes a l'estranger, Clavell ara també s'encarregarà de les relacions directes entre el govern i la Unió Europea, una tasca que, fins ara, estava atribuïda a l'expresident José Montilla.

Amb aquesta ratificació, el president, Artur Mas, manté la seva estratègia de comptar amb polítics d'altres formacions, com ja va fer amb l'actual conseller de Cultura, el socialista Ferran Mascarell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.