Menéndez (PSC) referma la seva disponibilitat de cara a les municipals


Temes relacionats

Pere Soler demana primàries al PSC i rebutja l'elecció 'a dit' del cap de llista (11/gen/11)

Menéndez creu que el càstig al PSC es manifestarà amb menys 'cruesa' a les municipals (30/nov/10)


  • Comparteix:

Menéndez, en imatge d'arxiu

Menéndez, en imatge d'arxiu

L'excandidat del PSC a l'alcaldia Jordi Menéndez manté la seva disponibilitat a exercir el paper 'que el partit consideri convenient' de cara a les eleccions municipals. Segons Menéndez, a l'agrupació local de la formació hi ha 'diverses' persones preparades per encapçalar les llistes a l'Ajuntament. El també cap de l'oficina de l'expresident José Montilla assegura que encara no ha pres cap decisió respecte el paper que jugarà en els comicis del 22 de maig, però reitera la seva disponibilitat total a assumir responsabilitats.

El PSC de Sant Cugat encara no ha elegit el candidat a encapçalar la llista a l'Ajuntament. Per ara, el primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor, és l'únic membre de la formació que s'ha postulat com a alcaldable. Des de la comissió executiva local, Pere Soler ha lamentat el retard en el procés i ha advertit que seria un error que el cap de llista el designés la direcció nacional del partit.

Tot i que encara diu no haver pres la decisió de presentar o no candidatura, Jordi Menéndez referma la seva disponibilitat total. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Menéndez

Hi ha un procediment obert. Ja veurem qui es presenta. Jo mantinc la meva disponibilitat.




Menéndez assegura que l'elecció de candidat serà responsabilitat dels socialistes santcugatencs. En aquest sentit, descarta qualsevol ingerència de l'executiva nacional del PSC en el procés. Menéndez subratlla que a l'associació local 'hi ha persones amb vàlua per ser candidat'.

Jordi Menéndez

Entre els socialistes santcugatencs hi ha persones preparades per encapçalar la candidatura. Serà una decisió dels socialistes santcugatencs.



Menéndez ha recordat que en cas que es presenti més d'una candidatura, els estatuts de la formació estableixen un procés de primàries per dirimir el cap de llista. L'excandidat, que ho va ser el 1999 tot i perdre la votació dels militants en unes primàries, ha recalcat que el projecte socialista es basa en 'un compromís col·lectiu i no en personalismes'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Des de l'Agrupació del PSC de Sant Cugat del Vallès estem, i sempre estarem, pels processos democràtics (ja siguin interns del partit, com externs). Penso que és un senyal de fermesa democràtica que es vulguin presentar altres candidats a ser cap de llista. I també penso que, si és així, és igualment important fer unes primàries respectuoses, positives i amb esperit constructiu i de futur. Estic plenament convençut que seran així. Com a membre de l'executiva de l'agrupació i coordinador del Grup Territorial de Valldoreix, ja sabeu que dono el meu recolzament a l'actual primer secretari, Ferran Villaseñor.

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 13/gen/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.