Cap denúncia pels cartells del Teatre-Auditori penjats irregularment


Temes relacionats

La CUP denuncia que l'Ajuntament incompleix la seva pròpia normativa de publicitat a la via pública (13/gen/11)


  • Comparteix:

Cartells de la polèmica

Cartells de la polèmica

L'alcaldessa, Mercè Conesa, assegura que els cartells d'espectacles del Teatre-Auditori penjats en llocs no permesos van ser retirats de seguida que es va comprovar l'error. Conesa recorda que tots els organismes municipals estan subjectes a la normativa i que en aquest cas no s'ha tramitat cap denúncia. L'alcaldessa reclama a la CUP que denunciï aquests incompliments a la Policia Local de la mateixa manera que ho fa a la premsa.

La CUP ha demanat explicacions a l'Ajuntament per la proliferació de cartells d'un espectacle del Teatre-Auditori en façanes d'edificis. La formació critica que el consistori violi, així, les seves pròpies disposicions i que, en canvi, sigui estricte a l'hora de sancionar entitats i particulars que fan el mateix.

Conesa ha respost la CUP en declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

És un fet corregit. Demanem que la CUP denunciï aquestes qüestions a la Policia Local per poder nosaltres actuar.



Segons la CUP, cal buscar solucions a les necessitats de publicitat que tenen les entitats, ja que no creu que imposar sancions sigui la manera correcta d'actuar.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No cosiderem que publicitar cultura sigui un fet denunciable, és per això que no hem fet cap denúncia a la policia local. Nosaltres ententem que l'Ajuntament és qui no ha actuat amb coherència, amb l'incompliment de la normativa vigent. D'altra banda, val a dir que no ha estat un fet puntual, ja que podem constatar que hem vist cartells del TA (anunciant diferents actes) durant tot el mes de desembre. Costa creure que cap membre del consistori ni cap membre de la policia local ho hagi vist, ja que els carrers del nostre municipi n'anaven plens. Marta Serrés i Bernis

Marta Serrés. Enviat el 15/gen/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.