Àngels Ponsa (CiU), nova diputada al Parlament


  • Comparteix:

Àngels Ponsa

Àngels Ponsa

La santcugatenca Àngels Ponsa serà una de les noves diputades al Parlament de Catalunya. Ponsa, que anava de 39 a les llistes de CiU per Barcelona, ha entrat a la cambra després que diferents diputats de la federació nacionalista hagin renunciat a l'escó per ocupar alts càrrecs al govern de la Generalitat.

Ponsa compaginarà la seva tasca com a regidora de Sant Quirze amb la de diputada fins a les eleccions municipals. Tot i que Ponsa encara no sap quines responsabilitats concretes assumirà al Parlament, ha explicat a Cugat.cat com encara la seva nova tasca.

Àngels Ponsa

Em fa moltíssima il·lusió. Era un somni. D'altra banda, també m'envaeix un sentiment de responsabilitat.


Aquesta setmana, la mesa del Parlament ha acceptat la renúncia de nou diputats, la majoria membres de CiU que passen a ocupar alts càrrecs del govern. A banda de Ponsa, entren a la cambra altres integrants de la llista electoral de la federació nacionalista com Josep Sicart, Benet Maimí, Josep Maria Llop i Meritxell Ruiz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.