Obert el concurs per gestionar el manteniment dels parc públics de la ciutat


  • Comparteix:

Les noves empreses tindran la concessió per un període de quatre anys, prorrogable a dos

Les noves empreses tindran la concessió per un període de quatre anys, prorrogable a dos

Sant Cugat tindrà d'aquí a tres mesos noves empreses que gestionin la conservació i el manteniment dels parcs i jardins públics. El ple municipal ha aprovat per unanimitat aquest dilluns obrir el procediment per presentar propostes per a aquest concurs públic. L'adjudicació, que és per a un màxim de sis anys, compta amb un pressupost de gairebé tres milions d'euros.

L'actual contracte del servei caduca ara i les tres empreses que actualment gestionen el servei - Espais verds del Vallès, Azahar i TPU - hauran de presentar les noves propostes si volen continuar realitzant aquesta feina.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha destacat la importància d'una licitació d'aquestes característiques.

Marta Subirà

El que pretenem és que amb aquests diners puguem incorporar-hi el màxim de coses possibles, mantenint sempre una qualitat alta.


Subirà ha explicat que en aquest nou contracte s'afegeix la gestió de 235 hectàrees noves, les reparacions d'infraestructures de reg, el desbrossament de zones noves que ara es gestionava a banda de la concessió i les despeses relacionades amb la Festa Major, entre d'altres.

Els espais verds i els jardins de la ciutat estan dividits en cinc sectors i com a màxim una empresa en pot gestionar dos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.