Jordi Carreras confirma que serà l'alcaldable del PP


Temes relacionats

Carreras (PP): 'El castellà està discriminat a Catalunya' (29/oct/10)

El president del PP assegura que l'ambient al seu partit és de 'pau absoluta i unitat total' (14/set/10)

Jordi Carreras (PP): 'Volem recuperar el nombre de regidors que teníem en altres temps' (14/set/10)

Jordi Carreras: 'La situació del PP a la ciutat és molt millorable' (10/jun/10)

La junta electa del PP creu que la destitució és una estratègia per col·locar Jordi Carreras de cap de llista ( 7/jun/10)


  • Comparteix:

Jordi Carreras, als estudis de Cugat ràdio

Jordi Carreras, als estudis de Cugat ràdio

El president de la junta gestora del PP, Jordi Carreras, ha confirmat a Cugat.cat que serà l'alcaldable de la formació a les eleccions municipals del 22 de maig. La gestora local ja ha elevat el seu nom a la direcció provincial del PP, que ratificarà l'elecció properament. Carreras encapçala la secció local popular des de fa set mesos, quan va ser nomenat per substituir la junta d'Ana María Torrijos, destituïda per l'executiva provincial del PP.

En declaracions a Cugat.cat, Carreras ha donat per fet que serà el cap de llista del PP a les municipals i ha detallat el procés que seguirà la seva elecció formal.

Jordi Carreras

Jo he acceptat la proposta i ara cal que els òrgans del partit a Barcelona m'acceptin. Tot sembla indicar que serà així.




Carreras és advocat i professor de Dret a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Presideix la junta gestora del PP des de fa set mesos, quan la direcció provincial del partit el va designar per substituir la junta encapçalada per Ana María Torrijos, que havia estat destituïda.

Carreras es va marcar com a fita recuperar l'espai electoral perdut durant els últims anys, en temps de Berta Rodríguez com a alcaldable popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.