Gausa celebra que hi hagi més d'un candidat a ser alcaldable del PSC


Temes relacionats

El PSC obre el procés de primàries per elegir candidat (18/gen/11)

Menéndez (PSC) referma la seva disponibilitat de cara a les municipals (13/gen/11)

Pere Soler demana primàries al PSC i rebutja l'elecció 'a dit' del cap de llista (11/gen/11)

Salvador Gausa no repetirà com a candidat del PSC a l'alcaldia (17/set/10)


  • Comparteix:

Salvador Gausa, als estudis de Cugat ràdio

Salvador Gausa, als estudis de Cugat ràdio

El portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, veu amb bons ulls que hi hagi més d'una persona disposada a encapçalar les llistes socialistes a les eleccions municipals del 22 de maig. Gausa, que va renunciar a ser alcaldable fa quatre mesos, assegura que les primàries són una bona manera d'elegir el millor candidat entre els dos que s'apunten com els probables contendents, Ferran Villaseñor i Jordi Menéndez.

Fa quatre mesos, en una entrevista a Cugat.cat, l'últim cap de cartell del PSC va anunciar la seva decisió 'estrictament personal' d'apartar-se de la primera línia local, obrint la cursa per succeir-lo. Ara, Gausa celebra que hi hagi una confrontació d'idees entre dos o més candidats a ocupar el número 1 de la llista electoral socialista. Una pugna que, probablement, enfrontarà en unes primàries el primer secretari de l'agrupació, Ferran Villaseñor, que ja ha expressat la seva voluntat de ser alcaldable, i l'excap de llista Jordi Menéndez, que ha comunicat la seva disponibilitat total, sense confirmar que vol optar al càrrec.

En declaracions a Cugat.cat, Salvador Gausa ha elogiat que s'obri un procés 'transparent' per elegir el candidat més capacitat.

Salvador Gausa

És bo que hi hagi més d'una persona disposada, és una riquesa. Ho farem amb respecte, triant la persona amb més capacitat.




De moment, Gausa ha preferit no mostrar públicament el suport cap a una o altra candidatura, però ha anunciat que ho farà quan es confirmin oficialment els aspirants.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.