Menéndez es perfila com a rival de Villaseñor a les primàries del PSC


Temes relacionats

Gausa celebra que hi hagi més d'un candidat a ser alcaldable del PSC (19/gen/11)

Joan Gaya donarà suport a Villaseñor en les primàries del PSC (19/gen/11)

Menéndez (PSC) referma la seva disponibilitat de cara a les municipals (13/gen/11)

Pere Soler demana primàries al PSC i rebutja l'elecció 'a dit' del cap de llista (11/gen/11)


  • Comparteix:

Jordi Menéndez

Jordi Menéndez

El cap de l'oficina de l'expresident José Montilla i exalcaldable, Jordi Menénedez, es perfila com a candidat i rival de Villaseñor a les primàries del PSC. Menéndez, que no ha volgut fer declaracions, ha reiterat la seva disponibilitat a assumir el rol 'que el partit consideri convenient' per als comicis municipals.

En conversa amb Cugat.cat, Menéndez s'ha limitat a reiterar que encara no ha pres cap decisió respecte el paper que jugarà en els comicis del 22 de maig, tot i remarcar la seva disponibilitat total a assumir responsabilitats a l'àmbit local. En una entrevista anterior, Menéndez va subratllar que a l'associació local 'hi ha persones amb vàlua per ser candidat'.

Jordi Menéndez

Entre els socialistes santcugatencs hi ha persones preparades per encapçalar la candidatura. Serà una decisió dels socialistes santcugatencs.











Actual secretari de l'oficina de l'expresident Montilla, Menéndez va optar a l'alcaldia en dues ocasions, el 1999 i el 2003, mandats en què va liderar la formació a l'oposició abans de passar a la política nacional. El dirigent socialista també ha estat director general al ministeri d'Educació, conseller de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, i secretari general adjunt de la Presidència del Govern de la Generalitat, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.