Les JERC troben 'insultant' que PxC pugui presentar-se a les eleccions


Temes relacionats

La CUP, en 'alerta' per l'arribada de PxC a la política municipal (19/gen/11)

Els partits locals creuen que PxC no té cabuda a Sant Cugat (15/gen/11)

Plataforma per Catalunya, el partit de Josep Anglada, es presenta a les municipals (14/gen/11)


  • Comparteix:

Acte de les JERC

Acte de les JERC

Les joventuts d'ERC (JERC) mostren el seu rebuig a l'anunci de Plataforma per Catalunya (PxC) de presentar-se a les eleccions municipals. Les JERC troben 'insultant' que un partit que defensa postures 'xenòfobes, racistes i que fomenten l'odi' pugui concórrer a unes eleccions i han indicat que aquesta formació 'ni té lloc ni el tindrà' a Sant Cugat. Els joves republicans consideren que una educació basada en el respecte i la tolerància és la millor manera per lluitar contra aquestes 'actituds racistes'.

En un comunicat, les JERC afirmen que el partit de Josep Anglada va en direcció contrària als valors republicans que defensa la seva formació. Les JERC s'han mostrat preocupades per la presència de PxC a Sant Cugat ja que 'posa en perill el model de societat nacionalment lliure i socialment justa' que proposa ERC.

El portaveu de la secció local de les JERC, Bernat Picornell, ha explicat que l'educació a les escoles és bàsica perquè en un futur no apareguin nous partits polítics amb l'ideari de PxC. Són declaracions a Cugat.cat.

Bernat Picornell

L'educació basada en el respecte i la tolerància és molt important i pot evitar que partits com PxC tinguin futur.



Picornell diu que serà interessant veure quin missatge utilitza PxC en una ciutat com Sant Cugat, on la immigració no té un paper tan important com a altres municipis de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.