Jordi Menéndez fa oficial la seva intenció de ser cap de llista del PSC


Temes relacionats

Àlvar Roda (CpC): 'No amago que dono suport a Menéndez' (20/gen/11)

Menéndez es perfila com a rival de Villaseñor a les primàries del PSC (19/gen/11)

Gausa celebra que hi hagi més d'un candidat a ser alcaldable del PSC (19/gen/11)

Joan Gaya donarà suport a Villaseñor en les primàries del PSC (19/gen/11)

Menéndez (PSC) referma la seva disponibilitat de cara a les municipals (13/gen/11)


  • Comparteix:

Jordi Menéndez torna a la política local

Jordi Menéndez torna a la política local

Jordi Menéndez ha fet oficial la seva intenció de presentar-se al procés de primàries obert al PSC per decidir qui encapçalarà la llista a les eleccions municipals del 22 de maig. L'aspirant remarca a Cugat.cat que 'un nucli rellevant' de socialistes locals el consideren 'el millor candidat' per als comicis. Així, Menéndez s'enfrontarà a la candidatura al primer secretari de la secció local, Ferran Villaseñor. Menéndez està recollint ara els avals necessaris per confirmar la seva candidatura.

La candidatura de Menéndez compta amb el suport de tres dels quatre regidors del grup municipal socialista: Salvador Gausa, Pilar Gorina i Àlvar Roda. A més, a l'espera d'obtenir la cinquantena d'avals de militants necessaris per confirmar la seva candidatura, l'entorn de Menéndez està preparant un manifest de suport amb signatures destacades de la societat civil santcugatenca.

Menéndez, que ha fet pública la seva candidatura en un assemblea aquest dijous, ha explicat que en unes primàries no es confronten dos projectes polítics sinó que serveixen per elegir el millor candidat. En aquest sentit, l'actual cap de l'oficina de l'expresident José Montilla ha destacat que un sector dels socialistes santcugatencs el consideren la millor opció de cara a les municipals. Ho ha dit a Cugat.cat.

Jordi Menéndez

Un nucli rellevant de companys fa mesos que em suggereix que em presenti. Pensem que sóc la millor opció.



Menéndez no compta, per ara, amb els avals suficients per fer oficial la seva candidatura - és necessari el suport del 25% de la militància - però confia a aconseguir-los en el termini establert.

Jordi Menéndez

Compto amb un suport gran entre militants i simpatitzants, però encara hem de recollir les signatures necessàries.


El candidat ha assegurat que en cas de no ser l'elegit oferirà tot el seu suport a la candidatura del primer secretari de l'agrupació local.

Ferran Villaseñor, de la seva banda, ja compta amb els avals necessaris per presentar-se a les votacions que se celebraran el 19 de febrer. La candidatura de l'actual primer secretari socialista té el suport de la major part de l'executiva local del partit i del vocal a l'EMD Joan Gaya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.