Menéndez: 'Sóc el millor alcaldable possible per al PSC'


Temes relacionats

Àlvar Roda (CpC): 'No amago que dono suport a Menéndez' (20/gen/11)

Gausa celebra que hi hagi més d'un candidat a ser alcaldable del PSC (19/gen/11)

Joan Gaya donarà suport a Villaseñor en les primàries del PSC (19/gen/11)

Prop de 600 santcugatencs decidiran el candidat del PSC a l'alcaldia en unes primàries (19/gen/11)

Villaseñor: 'El meu equip trepitja carrer des de 2004. Mereixem l'oportunitat de reformar l'agrupació' (19/gen/11)


  • Comparteix:

Jordi Menéndez

Jordi Menéndez

El candidat a les primàries socialistes Jordi Menéndez es considera 'el millor cap de llista del PSC possible' per als comicis locals. Candidat a l'alcaldia en dues ocasions, Menéndez subratlla que a les primàries no es discuteix el programa per a les eleccions, sinó que s'hi debat qui és la persona més adient per encapçalar el projecte.

Menéndez treballa ara per recollir els avals que el permetran enfrontar-se al primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, per elegir el cap de llista del partit. Qui va ser alcaldable en dues ocasions i actual secretari de l'oficina del president Montilla diu tenir el suport d'un nucli rellevant de militants i simpatitzants que l'ha fet lluitar per encapçalar la llista socialista.

Jordi Menéndez

Un nucli rellevant de companys fa mesos que em suggereix que em presenti. Pensem que sóc la millor opció.










Segons Menéndez, les primàries entre ell i Villaseñor no serviran per discutir programes, ja que les dues candidatures, assegura, comparteixen un projecte col·lectiu per a la ciutat.

Jordi Menéndez

Les primàries serveixen per decidir qui té més possibilitats per a les eleccions. El projecte és col·lectiu i del partit. No és el projecte de Villaseñor o Menéndez.



Menéndez ha anunciat que donarà tot el suport necessari a Villaseñor en cas que el primer secretari guanyi les primàries, una actitud que, diu, també tindrà el seu rival si es produeix el resultat contrari.

La candidatura de Menéndez compta amb el suport de tres dels quatre regidors del grup municipal socialista: Salvador Gausa, Pilar Gorina i Àlvar Roda. L'exdiputat santcugatenc de Ciutadans pel Canvi (CpC), Josep Maria Balcells, també ha mostrat el seu suport a Menéndez per encapçalar la llista.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No són només les persones. Tothom sap que dins del PSC hi ha sensibilitats diverses. La del Ferran Villaseñor és més com és la gent de Sant Cugat: catalanista, solidària, defensora dels serveis públics, antitaurina, ecològica (que no "ecologista")... Tots els que el conèixen ho saben i molta més gent ho sabrà si en el PSC arribem a fer una campanya tranquila i positiva un cop Ferran Villaseñor sigui el candidat perquè hagi guanyat les primàries.

Antoni Canals Coll. Enviat el 22/gen/11


Malauradament, haig d'estar totalment en desacord amb la propia valoració que es fa d'ell mateix. En Jordi Menéndez és el candidat que se'ns va imposar des de la Federació del Vallès Occidental, i que l'Executiva va rebutjar absolutament. Aquell qui ha estat treballant en equip, dia a dia, carrer per carrer, porta a porta i ple a ple durant els darrers 4 anys ha estat l'equip d'en Ferran Villaseñor. D'altra banda, sí que es debatran posicionaments diferents!! Ja ho crec! L'un, amb un posicionament clarament d'unió de les esquerres i d'absoluta sensibilitat envers els districtes i l'EMD (Ferran) i l'altre totalment contrari a l'EMD de Valldoreix i, segons la meva opinió personal més subjectiva, amb el meu dubte sobre el treball conjunt amb les esquerres. Ara, més que mai, cal un relleu definitiu al capdavant de la direcció de l'Agrupació. Ara, Ferran Villaseñor!

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 22/gen/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.