Villaseñor: 'Les primàries són una lluita entre David i Goliat'


Temes relacionats

Soler veu en Villaseñor 'la millor opció' per al PSC (23/gen/11)

Menéndez: 'Sóc el millor alcaldable possible per al PSC' (22/gen/11)

Jordi Menéndez fa oficial la seva intenció de ser cap de llista del PSC (21/gen/11)

Gausa: 'Menéndez no és el candidat de la direcció nacional del PSC' (21/gen/11)

Balcells (CpC) dóna suport a Menéndez en les primàries del PSC (21/gen/11)

Àlvar Roda (CpC): 'No amago que dono suport a Menéndez' (20/gen/11)

Joan Gaya donarà suport a Villaseñor en les primàries del PSC (19/gen/11)


  • Comparteix:

Villaseñor ja té els avals necessaris

Villaseñor ja té els avals necessaris

Ferran Villaseñor es presenta a les primàries del PSC com a alternativa al socialisme més conservador. L'aspirant a alcaldable compara el procés amb l'episodi bíblic de David i Goliat, ja que la seva candidatura no té la 'benedicció' de les direccions del partit. Villaseñor disposa dels avals necessaris per disputar el cap de llista a Jordi Menéndez.

El socialista diu que la seva candidatura és una 'oferta trencadora' que no agrada als àmbits socialistes més conservadors, però que 'cal' en el context actual. El primer secretari ha admès que la seva candidatura no està 'beneïda' per les direccions nacional i comarcal del PSC, que donen suport a Menéndez, actual cap de l'oficina de l'expresident Montilla. Villaseñor diu que s'ha titllat el seu equip de 'massa catalanista i d'esquerres', i ho accepta perquè, diu, ara és necessari.

En aquest sentit, Villaseñor creu que les primàries seran com l'episodi bíblic de David contra Goliat.

Ferran Villaseñor

Volem obrir finestres i sabem que és una opció arriscada, com David contra Goliat, però cal un canvi al PSC i no podem callar, ara.




Ferran Villaseñor ha explicat que ja compta amb el suport del 25% de la militància que es requereix per presentar-se al procés.

Ferran Villaseñor

Jo ja tinc els avals i el suport de la militància.




L'altre candidat a les primàries, Jordi Menéndez, no ha volgut aclarir si té ja els avals, perquè té previst anunciar-ho aquest dimecres en una compareixença pública. Tot i això, el membre de Ciutadans pel Canvi (CpC) Josep Maria Balcells, que dóna suport a Menéndez, ha dit al seu Twitter que l'aspirant ja té els avals.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Afegiré: A les primàries de Sant Cugat s'estan donant paral.lelismes amb les primàries al PSC de Madrid. Un candidat que ha estat treballant durants els darrers anys, i una candidata imposada per la cúpula del partit...amb triomf del primer sobre la segona. La militància parla i ens mostra molta indignació i enuig, donat que no es respecten els relleus dels equips i no accepta que els candidats vinguin determinats, sense sentir la veu dels qui conformen el partit. Això, és el recull del que hem hagut de sentir. La meva opinió personal ja la coneixeu: quans més candidats vinguin, millor. I si el Jordi Menéndez ha volgut optar a ser el candidat, està amb tot el seu dret. Anem a primàries i que decideixi qui ho ha de fer: els militants i els simpatitzants!!

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 25/gen/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.