La Generalitat atura la construcció del futur hospital de referència de la zona


Temes relacionats

ICV rebutja ubicar l'hospital de referència en una instal·lació privada i aposta per construir-lo a Rubí (21/gen/11)

Rubí, contrari a ubicar l'hospital de referència al Capio HGC (18/gen/11)

L'HGC, l'alternativa a l'hospital de referència, segons la Generalitat (15/gen/11)

Conesa situa el Capio HGC com a alternativa al nou hospital públic (12/gen/11)


  • Comparteix:

El conseller Boi Ruiz

El conseller Boi Ruiz

El conseller de Salut, Boi Ruiz, anuncia que no es construiran nous hospitals ja que s'ajornaran o es replantejaran els projectes que estaven previstos. D'aquesta manera es vol fer front a la retallada del departament, que el govern de la Generalitat xifra en 850 milions d'euros per aquest 2011. L'Hospital Vicente Ferrer, que hauria de donar servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, entra dins d'aquesta mesura de contenció econòmica.

El futur hospital de referència per a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal és un dels projectes que el departament de Salut replantejarà o ajornarà per fer front a la situació econòmica de la Generalitat. Són declaracions a 'Els matins de TV3' del conseller de Salut, Boi Ruiz.

Boi Ruiz

No sé si s'han de construir més hospitals o no. El que és cert és que no se'n poden construir més. S'ha revisar i ajornar el plantejament de nous hospitals.


La vicepresidenta del govern es va mostrar partidària de la possibilitat de situar l'hospital de referència de la zona a les instal·lacions del Capio Hospital General de Catalunya (HGC), en una visita a Sant Cugat. En aquest sentit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, també va plantejar una col·laboració público-privada amb l'hospital santcugatenc com a alternativa a la construcció de nous equipaments.

El departament de Salut és una de les conselleries que patirà xifres més altes pel que fa a la retallada que ha anunciat el govern d'Artur Mas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.