Calderon (ICV-EUiA): 'Si fos possible demanaríem eleccions municipals anticipades'


  • Comparteix:

ICV-EUiA ha carregat contra el nou cartipàs

ICV-EUiA ha carregat contra el nou cartipàs

ICV-EUiA acusa el govern municipal de 'provisionalitat' i de 'manca de lideratge' per acabar els projectes de ciutat pendents. Els ecosocialistes denuncien que aquesta situació afecta 'greument' la ciutat ja que qüestions com el Pla de Mobilitat, el Pla d'Habitatge o la urbanització dels districtes, entre d'altres, han quedat 'en suspens' pels canvis en el cartipàs municipal. La formació creu que hi hauria motius suficients per demanar eleccions municipals anticipades si la llei ho permetés.

La reorganització del cartipàs, fruit del pas a la Generalitat de diversos càrrecs municipals, deixen l'actual govern en una situació de 'provisionalitat' que, segons els ecosocialistes, situa Sant Cugat en un estat de 'paràlisi'. ICV-EUiA cita el Pla de Mobilitat, el Pla d'Habitatge, la confecció del nou ROM i el desenvolupament del Consell de Seguretat Ciutadana com a temes pendents que exemplifiquen aquesta situació.

El president de la formació, Joan Calderon, afirma que l'actual govern no té la ciutat com a prioritat.

Joan Calderon

Aquest govern ha de tancar temes pendents abans d'acabar el mandat. No està liderant els projectes de la ciutat.


Els ecosocialistes recorden que els districtes també veuen com alguns dels seus projectes queden 'a mitges'. La participació ciutadana, la urbanització i la millora del serveis de neteja i d'autobusos han centrat les crítiques de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.