Cugat.cat ofereix als candidats a les primàries del PSC un debat obert


  • Comparteix:

Jordi Menéndez a l'esquerra i Ferran Villaseñor a la dreta

Jordi Menéndez a l'esquerra i Ferran Villaseñor a la dreta

El mitjà multimèdia Cugat.cat ha ofert als dos candidats al procés de primàries del PSC local presentar les seves propostes en un debat obert a la ciutadania. El primer secretari de la formació i candidat a alcaldable, Ferran Villaseñor, ja ha acceptat la proposta. De la seva banda, l'altre candidat Jordi Menéndez ha descartat posicionar-se a l'espera del parer de la comissió interna de primàries del partit.

Els dos candidats ja han acordat oferir als militants i simpatitzants del PSC un debat intern que tindrà lloc el 16 de febrer a la Casa de Cultura. Tot i així, Cugat.cat ha proposat als aspirants a alcaldable organitzar un altre debat, en aquest cas obert a tota la ciutadania.

De moment, Villaseñor ha acceptat la proposta del mitjà multimèdia, mentre que Menéndez esperarà la decisió de la comissió interna de primàries del partit.

El primer secretari del PSC i candidat a les primàries, Ferran Villaseñor, explica els motius que el porten a participar en un debat obert.

Ferran Villaseñor

El meu adversari és Mercè Conesa. Crec que fer un debat públic amb les diferents propostes és molt important perquè qui vota és la ciutadania.






La comissió de primàries de la secció local del PSC es reunirà aquest dilluns a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.