El PSC situa el sancugatenc Pere Soler al número 50 de la llistes al Parlament


  • Comparteix:

Pere Soler, membre de l'executiva local del PSC i secretari responsable de comunicació del partit, ocupa el 50è lloc a la llista dels socialistes pels comicis catalans. Soler és l'únic santcugatenc que ha entrat a la llista davant altres noms proposats per la federació comarcal, com Jordi Menéndez i Joan Carrasco.

El Consell Nacional del PSC ha col.locat Pere Soler al lloc número 50 de la llista amb la què la formació concorrerà a les eleccions al Parlament. El màxim òrgan del PSC ha triat el nom del responsable de comunicació del PSC local, per davant d'altres santcugatencs proposats per la Federació Vallès Oest, com el portaveu Jordi Menéndez, el regidor Joan Carrasco i l'exregidora Laura Sánchez.

Pere Soler s'ha mostrat molt satisfet de formar part del projecte de Pasqual Maragall:

Pere Soler

Per a mi és un honor formar part de la candidatura de Pasqual Maragall


El portaveu socialista diu que, amb Pere Soler, Sant Cugat té una presència testimonial a la llista amb una persona que representa, diu, els valors de canvi que abandera la formació.

D'altra banda, el portaveu del partit, Jordi Menéndez, ha elogiat la llista ratificada pel Consell Nacional de la formació:

Jordi Menéndez

Valoro molt positivament que Manuela de Madre vagi de número 2


La llista del PSC, encapçalada per Pasqual Maragall, col.loca com a número 2 la diputada i ex-alcaldessa de Santa Coloma, Manuela De Madre i, al tercer lloc, a Josep Mª Vallès, de Ciutadans pel Canvi.

La plana socialista en ple va celebrar ahir la llista electoral definitiva a Gavà, que acollia la celebració del Dia de la Rosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.