Sant Cugat i altres municipis afectats per la suspensió de l'enllaç A2-AP7 es troben amb Morlán


  • Comparteix:

Els representants dels municipis afectats demanen que es reprenguin les obres

Els representants dels municipis afectats demanen que es reprenguin les obres

Els alcaldes i regidors dels municipis afectats per la suspensió de les obres de l'enllaç A2-AP7, entre els que hi ha Sant Cugat, es troben aquest dimarts amb el secretari de l'Estat espanyol de Planificació i Infraestructures, Víctor Morlán, per desencallar el projecte. A la reunió, també hi assistirà el conseller de Territori i Sosteniblitat, Lluís Recoder.

Els municipis afectats són Sant Cugat, Rubí, Terrassa, el Papiol, Pallejà, Corbera, Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal. En aquesta trobada, volen mostrar a Morlán el seu desacord per la decisió de suspendre aquestes obres que ja estaven iniciades. Demanaran també que el govern espanyol es repensi aquesta decisió perquè ja s'ha executat el 65% de les obres i si s'aturen serà més car reprendre-les en el futur que acabar-les ara.

Els motius de la queixa són principalment econòmics, ja que els representants d'aquests municipis asseguren que aquest enllaç 'és vital' per al teixit industrial de la zona. També consideren que és perjudicial per al medi ambient perquè la no-finalització d'aquestes obres satura altres vies. Per últim, ho consideren una urgència de caire social ja que l'enllaç permetria canviar de via als usuaris i, per tant, podrien evitar el peatge de Martorell de l'AP7.

Aquests municipis destaquen, a més, que la suspensió també farà que s'acumulin materials de molta envergadura, en zones inadequades, per un temps indefinit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.