Villaseñor assegura que la direcció comarcal atura el debat, tot i el suport de la comissió de primàries


Temes relacionats

La comissió de primàries del PSC diu 'no' al debat públic entre candidats 'per un resultat ajustat' ( 2/feb/11)


  • Comparteix:

Villaseñor en imatge d'arxiu

Villaseñor en imatge d'arxiu

El candidat a les primàries del PSC Ferran Villaseñor assegura que la no-celebració del debat públic amb Menéndez 'és una mala notícia per a la democràcia' i remarca que no es fa perquè l'altre aspirant 'no vol'. Oficialment, la decisió de no fer el debat es deu a una votació dels membres de la comissió. Tot i això, Villaseñor assegura que el resultat de l'òrgan va ser positiu, però que van 'prevaldre els criteris' de la direcció comarcal del partit, la Federació Vallès Oest, contraris al cara a cara. Per la seva banda, Menéndez diu que 'no té opinió' respecte la decisió final.

El primer secretari de PSC i candidat a les primàries, Ferran Villaseñor, fa un balanç molt negatiu de la decisió de la comissió. Villaseñor també responsabilitza Menéndez del fet que no hi hagi debat públic. Ho ha dit a Cugat.cat.

Ferran Villaseñor

La votació va ser favorable 3 a 2 a fer-se el debat, però van prevaldre els criteris de la Federació Vallès Oest contra el cara a cara. Jordi Menéndez no ha volgut fer el debat i no es farà.





Per la seva banda, l'altre candidat a les primàries, Jordi Menéndez, assegura que 'no té opinió' respecte si s'havia de fer el debat públic.

Jordi Menéndez

No tinc opinió respecte si s'havia de fer o no el debat públic.







El PSC organitzarà un debat intern exclusiu per als militants i simpatitzants socialistes a la Casa de Cultura, el 15 o 17 de febrer.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És una mala notícia principalment per als possibles votants socialistes que veuen minvades les oportunitats de conèixer més a fons els dos candidats. Tanmateix temps tindrem de conèixer les propostes electorals de Ferran Villaseñor a qui desitjo una nítida i democràtica victòria en la votació del dia 19, fita a partir de la qual podrem procedir a la regeneració del PSC a Sant Cugat.

Antoni Canals Coll. Enviat el 2/feb/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.