Villaseñor insta Menéndez a opinar sobre la decisió de la direcció comarcal contra el debat


  • Comparteix:

Villaseñor assegura que encapçala la renovació del PSC

Villaseñor assegura que encapçala la renovació del PSC

El candidat a les primàries del PSC Ferran Villaseñor demana al seu oponent, Jordi Menéndez, que es pronunciï sobre la decisió de la direcció comarcal del partit de no fer un debat públic. El socialista considera un error negar un debat en obert, ja que els potencials votants socialistes tenen dret a conèixer els plantejaments dels aspirants tal com ho faran militants i simpatitzants. Villaseñor considera que la decisió de la direcció comarcal fa un 'flac favor a la democràcia'.

Villaseñor ha lamentat no poder discutir 'quants debats es fan', com està succeint a les primàries socialistes de Barcelona, sinó haver d'exigir un debat públic. Villaseñor ha dirigit aquest missatge a Menéndez.

Ferran Villaseñor

Li demanaria a Menéndez que si no està d'acord amb la resolució de comissió executiva de la federació ens posem els dos a remar perquè es pugui fer el debat. Ja no sé què més fer.


El candidat socialista s'ha definit com el representant de la nova generació política del PSC. En aquest sentit, ha assegurat que el seu equip està preparat per aportar noves idees i és capaç de liderar projectes polítics a la ciutat.

Villaseñor ha celebrat que el 51% dels militants del partit li hagi donat suport i considera que s'hauria de debatre el paper que juguen actualment els simpatitzants. Preguntat, en roda de premsa, sobre el cens de militants i simpatitzants del PSC, el candidat ha assegurat que estan revisant les llistes.

Ferran Villaseñor

Encara no hem fet cap trasllat a la comissió de garanties de cap irregularitat.


El socialista no ha volgut fer referència a l'opció que lidera Menéndez, però ha assegurat que el seu projecte treballarà per la recuperació econòmica, pel medi ambient i per la cultura.

L'alcaldable d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha donat el seu suport a Villaseñor en el primer acte de campanya per a les eleccions primàries del 19 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.