CiU-Actuem coresponsabilitza l'EMD de la situació de les zones verdes


Temes relacionats

Turu lamenta que l'Ajuntament hagi trigat tant en trobar una solució urbanística al cas de les zones verdes ( 4/feb/11)


  • Comparteix:

Josep Puig, portaveu de CiU-Actuem

Josep Puig, portaveu de CiU-Actuem

El portaveu de CiU-Actuem lamenta que la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, critiqui la mala gestió de l'Ajuntament pel que fa a la planificació urbanística de zones verdes. Segons Puig, es tracta d'un conflicte que 's'ha anat passant d'una administració a l'altra' i mai no hi han donat solució. A més, assegura que CiU-Actuem ha estat l'única formació que ha intentat resoldre el problema.

Puig assegura que l'equip de govern de Turu tampoc no ha fet res per solucionar el conflicte amb les zones verdes. Ho ha dit a Cugat.cat.

Josep Puig

Ella no havia fet res. S'havia limitat a traspassar el conflicte, però sense resoldre'l. Que no ho reclami ara a l'Ajuntament.


El portaveu de CiU-Actuem recorda que la seva coalició va ser l'única que, quan governava a Valldoreix, va intentar solucionar el conflicte amb la promoció d'un estudi que va encarregar conjuntament amb l'Ajuntament.

D'altra banda, Puig ha demanat a l'EMD que presenti de manera urgent els pressupostos del 2011. Segons ha destacat, fa mesos que la coalició demana al govern que els facin públics i l'única resposta de l'EMD és que 'encara hi estan treballant'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.