L'EMD assegura que els veïns no pagaran més del cost real de la urbanització de les Bobines


Temes relacionats

Veïns de les Bobines denuncien que l'EMD els ha girat quotes d'urbanització sobrevalorades ( 7/feb/11)


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu

La presidenta de l'EMD de Valldoreix desmenteix que l'administració hagi fet pagar als veïns quotes superiors al cost real de les obres d'urbanització del sector de les Bobines, tal com han denunciat alguns veïns de la zona. Montserrat Turu ha explicat que les quotes urbanístiques girades fins ara responen a la previsió pressupostària inicial, que s'haurà de concretar una vegada s'hagin liquidat els treballs. De fet, la màxima responsable de l'EMD ha avançat que aquesta liquidació s'efectuarà properament, ja que els treballs han finalitzat el gener passat, tot i que el cost real no diferirà gaire del pressupost inicial.

Turu ha defensat la transparència de tot el procediment d'urbanització del barri valldoreixenc de les Bobines. La presidenta de l'EMD ha recordat que cada pas de la urbanització ha comptat amb períodes d'exposició pública i amb la participació dels veïns.

Turu ha llançat aquest missatge davant la preocupació dels veïns.

Montserrat Turu

Els veïns no pagaran més del cost de la urbanització. Ara es girarà la quota amb l'ajust que es necessiti.


Turu ha confirmat que existeixen algunes sentències judicials entorn la urbanització de les Bobines i la compensació d'aquesta. Tot i així, ha remarcat que la majoria són favorables a l'EMD i les que no, que ja estan recorregudes, concreten aspectes de procediment. En tot cas, ha dit Turu, la via judicial no paralitza el procediment d'urbanització i per tant els treballs i el seu cost quedaran enllestits una vegada estigui liquidat.

En aquest sentit, Turu descarta que el cost final sigui superior al previst inicialment.

Montserrat Turu

Han estat unes obres que l'EMD ha tingut molt d'interès perquè els costos no augmentessin.



La urbanització de les Bobines respon a un pla especial del sector aprovat abans del 2003 i promogut a instàncies d'un privat. Tot i així, Turu ha assegurat que es tracta d'una actuació necessària que ha millorat molt el barri i la vida dels veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.