Sant Cugat participarà en la trobada dels ajuntaments més transparents de l'Estat a Bilbao i Gijón


Temes relacionats

Sant Cugat rep el premi com a municipi més transparent amb l'objectiu de repetir-ho una tercera vegada (16/nov/10)

Sant Cugat, de nou, primera posició en transparència (31/jul/10)


  • Comparteix:

L'ONG Transparència Internacional atorga el reconeixement

L'ONG Transparència Internacional atorga el reconeixement

L'alcaldessa, Mercè Conesa, viatja aquest dimecres al País Basc i Astúries per participar en una trobada dels alcaldes i alcaldesses dels municipis més transparents de l'Estat espanyol segons el rànquing de l'ONG Transparència Internacional. Conesa es trobarà primer amb l'alcalde de Bilbao i a la tarda anirà a Gijón per reunir-se amb l'alcaldessa d'aquesta ciutat.

L'ONG Transparència Internacional va premiar l'any 2010 Sant Cugat com un dels sis municipis més transparents de tot l'Estat, juntament amb Bilbao, Gijón, Ponferrada, Puerto de Santa María i Sabadell. La nostra ciutat, però, va ser l'únic municipi reconegut per segon any consecutiu per l'Índex de Transparència dels Ajuntaments (ITA) que elabora anualment aquesta entitat.

Les trobades es repetiran al llarg d'aquest mes en totes les ciutats que han obtingut aquest reconeixement i acabaran a Sabadell i Sant Cugat l'últim divendres de febrer, quan Conesa rebrà els alcaldes a l'Ajuntament en una recepció oficial.

Conesa explica quin és l'objectiu de la trobada.

Mercè Conesa

L'objectiu és conèixer-nos més i contrastar experiències.


El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, acompanyarà l'alcaldessa i aprofitarà el viatge per desenvolupar una sessió de treball a Bilbao sobre projectes en comú entre els dos municipis, com el Pla estratègic 'Smart City Sant Cugat' o l'aplicació de les tecnologies de la informació per avançar en conceptes com l'e-government.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.