El PP demana la participació de simpatitzants, militants i ciutadans per millorar els resultats electorals


  • Comparteix:

Acte de presentació de Jordi Carreras com a alcaldable del PP

Acte de presentació de Jordi Carreras com a alcaldable del PP

El PP pretén augmentar el nombre de regidors de la formació a les properes eleccions municipals, amb la participació de militants, simpatitzants i ciutadans com a element clau per elaborar el seu programa electoral. Ho ha dit l'alcaldable popular, Jordi Carreras, en la seva presentació oficial com a candidat a l'alcaldia. Carreras posa com a condició indispensable per pactar amb alguna formació que aquesta no sigui independentista.

El PP fa de la participació ciutadana l'element imprescindible per obtenir més vots en les eleccions municipals a la ciutat. Segons l'alcaldable Jordi Carreras, el partit ha obert el procés d'elaboració del programa polític per als propers comicis a militants, simpatitzants i ciutadans, per aconseguir proximitat. A més, també ha apuntat que un dels principals punts de la seva proposta política serà lluitar contra la crisi econòmica basant-se en l'austeritat. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Carreras

L'Ajuntament ha de fer una política d'austeritat que sigui un exemple, respectant els serveis socials més imprescindibles.




Carreras també ha explicat que la primera condició per pactar amb algun partit polític serà que aquest no es manifesti independentista. En aquest sentit, considera que CiU és l'únic partit amb què no sap com posicionar-se, ja que és una formació 'ambigua' a l'hora de definir-se.

Jordi Carreras substitueix Berta Rodríguez, que ha estat tres vegades alcaldable del PP a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.