Sant Cugat i Bilbao comparteixen projectes d'innovació tecnològica


  • Comparteix:

El regidor Jordi Puigneró ha viatjat a Bilbao

El regidor Jordi Puigneró ha viatjat a Bilbao

Compartir projectes amb Bilbao sobre innovació tecnològica, com el pla estratègic 'Smart City Sant Cugat', ha estat l'objectiu del regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, en la seva visita a la ciutat basca. Les polítiques d'innovació de la nostra ciutat, com ha explicat Puigneró, es basen en dos eixos principals: Sant Cugat com un municipi digital i verd.

El regidor ha subratllat que, durant aquest mandat, s'han explotat les polítiques d'innovació tecnològica en diferents àmbits, com el de la mobilitat i el de la comunicació. En aquest sentit, Puigneró apunta què significa el concepte de 'smart city'.

Jordi Puigneró

Significar aplicar la domòtica a la ciutat. Traslladar a més àmbits de la ciutat la intel·ligència en la gestió del serveis i amb menys cost.


Puigneró ha afegit que les noves tecnologies són molt importants i necessàries per millorar els serveis a la ciutat. El regidor ha remarcat que, per ara, han compartit una primera sessió de treball amb la ciutat de Bilbao i que espera tenir més trobades en el futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.