Suport santcugatenc a la consulta sobre la independència de Barcelona


Temes relacionats

Reneix l'esperit independentista un any després del 13-D (13/des/10)

El 'sí' arrasa a la consulta per la independència a Sant Cugat amb un 25% de participació (14/des/09)


  • Comparteix:

Algunes de les personalitats que hi donen suport

Algunes de les personalitats que hi donen suport

L'escriptor Víctor Alexandre, l'economista Arcadi Oliveres, l'historiador Joan B. Culla i el químic i exrector de la UAB Carles Solà són les personalitats santcugatenques que donen suport a la consulta d'independència del 10 d'abril de Barcelona. L'organitzadora de la votació, Barcelona Decideix, ha rebut aquest dimecres l'aval d'un centenar de personalitats del món cultural i social català.

L'exdiputada del PP Montserrat Nebrera, la il·lustradora Pilarín Bayés, el comunicador Justo Molinero, el filòsof Xavier Rubert de Ventós i l'actor Sergi López estan entre el centenar de suports a la votació. Altres personalitats del Vallès Occidental com el sociòleg Salvador Cardús, l'escriptor Vicenç Villatoro i el periodista Salvador Cot també donen suport a la consulta.

Sant Cugat va celebrar la consulta sobre la independència ara fa més d'un any, el 13 de desembre de 2009. El 'sí' es va imposar amb un 93,5% dels vots, mentre que el 'no' es va quedar amb un 5,4%. Més de 15.000 santcugatencs van exercir el seu dret a vot, poc més d'un 25% dels majors de 16 anys empadronats a la ciutat que podien votar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.