Àlex Calmó, reelegit president de les JNC


Temes relacionats

Àlex Calmó repeteix dos anys més com a president local de la JNC ( 2/des/08)


  • Comparteix:

El reelegit president de la JNC a l'estudi de Cugat.cat

El reelegit president de la JNC a l'estudi de Cugat.cat

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha tornat a elegir Àlex Calmó com a president de la branca juvenil de CDC a Sant Cugat. L'objectiu principal que es marca Calmó és que Mercè Conesa torni a ser alcaldessa de la ciutat després de les eleccions municipals del maig.

Calmó ha subratllat en declaracions a Cugat.cat que un dels propòsits per aquesta presidència és seguir incidint en les polítiques de joventut, a més, de tenir un esperit crític amb altres qüestions polítiques no relacionades directament amb els joves. El president de la JNC ha destacat un dels objectius que té 'in mente'.

Àlex Calmó

Tenim pensat fomentar un consell comarcal de joventut que sigui un punt de trobada entres totes les entitats de la ciutat.


Calmó ha estat elegit, amb aquesta, tres vegades per assumir el mandat de la JNC, que és de dos anys. Actualment, la formació té una cinquantena de militants a la ciutat que es reuneixen setmanalment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.