Turu dóna suport a la vaga de fam de l'escriptor equatoguineà


  • Comparteix:

Turu s'ha reunit amb Ávila Laurel

Turu s'ha reunit amb Ávila Laurel

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha expressat el seu suport a l'escriptor equatoguineà Juan Tomás Ávila Laurel, en vaga de fam des de fa set dies i que està temporalment instal·lat en un domicili valldoreixenc. Turu ha defensat la legitimitat de la seva lluita en favor de les llibertats a Guinea Equatorial.

Turu ha visitat aquest dijous, amb altres representants del govern de l'EMD, el domicili on està instal·lat Ávila Laurel a Valldoreix per donar suport a la seva causa. La presidenta de l'EMD ha volgut informar-se de primera mà de la situació política i personal que vivia l'escriptor a Guinea Equatorial, interessar-se pel seu estat de salut i conèixer la realitat del país africà.

Montserrat Turu

Donem tot el suport a Juant Tomás Ávila Laurel per intentar restaurar les llibertats a Guinea Equatorial.


L'escriptor en vaga de fam ha informat que té un bon estat de salut i moltes ganes de continuar amb la seva lluita per fer que el seu poble aconsegueixi drets i llibertats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.