Recta final de les primàries del PSC


Temes relacionats

Pugna entre Villaseñor i Menéndez per atribuir-se la renovació del PSC (15/feb/11)


  • Comparteix:

Villaseñor i Menéndez, més a prop de les primàries

Villaseñor i Menéndez, més a prop de les primàries

Últim dia perquè els socialistes Ferran Villaseñor i Jordi Menéndez despleguin les seves propostes abans de les eleccions primàries de dissabte. Els candidats a caps de llista del PSC han enfrontat les seves opinions en el debat intern que la formació ha celebrat aquest dijous. Villaseñor manté que el seu projecte representa el canvi que necessita el PSC i Menéndez assegura que el seu equip aconseguirà resituar el partit a la ciutat.

Les eleccions primàries per elegir l'alcaldable del PSC per a les properes eleccions municipals han viscut aquest dijous al vespre el darrer cara a cara entre els dos candidats, Ferran Villaseñor i Jordi Menéndez.

Villaseñor ha assegurat que el partit necessita una renovació i que ell és qui l'encapçala, i ha destacat algunes de les seves prioritats pel que fa a la gestió de la ciutat.

Ferran Villaseñor

Hem d'apostar per recuperar econòmicament la ciutat, pel medi ambient especialment a Torre Negra, i per la cultura i les entitats.



De la seva banda, Jordi Menéndez ha subratllat que el seu equip té prou experiència i recorregut polític per plantar cara a l'hegemonia de CiU i per donar una àmplia presència al PSC a la ciutat.

Jordi Menéndez

Els socialistes hem de ser capaços de presentar la millor candidatura per plantar cara a CiU. El nostre propòsit és aixecar el nivell per no tenir una posició feble a la ciutat.






Aquest dissabte es duran a terme les eleccions primàries del PSC on s'elegirà, finalment, qui serà l'alcaldable socialista per a les properes eleccions municipals, el 22 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.