El PSC apostarà per reeditar el tripartit de Valldoreix


  • Comparteix:

Seu de l'EMD de Valldoreix

Seu de l'EMD de Valldoreix

L'alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, ha apostat per reeditar el tripartit a l'EMD de Valldoreix de cara a les eleccions del maig. Tot i així, Villaseñor ha avançat que la persona que encapçalarà el projecte s'haurà de consensuar entre les forces d'esquerra.

El candidat socialista a l'alcaldia assegura que la tasca feta pel govern valldoreixenc durant vuit anys ha canviat molt el territori i ha qualificat d''inoblidable' la gestió de l'actual presidenta de l'EMD, Montserrat Turu.

En aquest sentit, Villaseñor ha reiterat la seva intenció de reeditar l'acord d'esquerres.

Ferran Villaseñor

Volem representar la candidatura d'esquerres a la que estem integrats i estem parlant la seva reedició. La primera paraula la té Turu.




Si la cara visible del tripartit valldoreixenc no fos finalment Turu, Villaseñor s'ha mostrat partidari de buscar una figura de consens amb ERC, ICV-EUiA i l'agrupació de veïns independents per encapçalar la Candidatura de Progrés.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr. Villaseñor: La PRIMERA paraula no la té Turu doncs ERC ja ha dit que només consensuaria un candidat/ta INDEPENDENT i que no sigui l'actual presidenta.

Narcís Clavell. Enviat el 21/feb/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.