Aprovada definitivament la nova ordenança de publicitat


  • Comparteix:

L'objectiu és eliminar aquells reclams publicitaris que embruten l'harmonia del paisatge urbà

L'objectiu és eliminar aquells reclams publicitaris que embruten l'harmonia del paisatge urbà

L'Ajuntament ja pot limitar la publicitat que es posa a la ciutat. Així ho ha aprovat el ple per unanimitat. D'aquesta manera, el consistori regularà les cartelleres publicitàries i es determinarà on i com es poden posar els cartells publicitaris. Per facilitar aquesta tasca, es preveu la creació d'una Comissió Tècnica Assessora de Publicitat i Protecció del Paisatge Urbà en el termini màxim de sis mesos.

L'objectiu d'aquesta nova ordenança és embellir la imatge de la ciutat i eliminar aquells reclams publicitaris que embruten l'harmonia del paisatge urbà santcugatenc. El director de l'àrea de Territori, Joan Giordani, va presentar el detalls d'aquesta normativa en roda de premsa.

Joan Giordani

Regularem el tipus de suport i les diferents situacions que s'hi poden donar.








Els grups municipals amb representació al consistori han coincidit a destacar la necessitat d'aquesta regulació. Així ho ha manifestat el portaveu d'ERC, Raül Grangé.


Raül Grangé

Creiem que el paisatge urbà està desendrençat. Aquest és un primer pas.



La nova ordenança també preveu que les instal·lacions i activitats anònimes i sense llicència ubicades en sòl o béns de domini públic municipal puguin retirar-se immediatament per part municipal. El consistori també podrà retirar l'ús de les cartelleres que apareguin en sòls catalogats com a zona verda. En definitiva, es pretén que l'Ajuntament tingui més capacitat de decisió sobre aquesta qüestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.