Recasens: 'Hem optat per la despolitització per acostar als ciutadans els consells de barris'


Temes relacionats

El ROM s'aprovarà definitivament aquest dilluns després de vuit anys (21/feb/11)

Els partits veuen en el ROM una millora en la participació ciutadana (22/feb/11)


  • Comparteix:

Joan Recasens

Joan Recasens

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, assegura que l'objectiu de no permetre la presència de membres de partits de l'oposició als nous consells de barris era evitar la reproducció de debats polítics, fet que 'espantaria la gent'. Finalment els consells sí que comptaran amb membres de l'oposició després d'una al·legació del PSC al nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) que en un principi es va desestimar.

Recasens ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que tots els partits polítics comparteixen la voluntat de no polititzar els consells de barris i que es buscaran mecanismes per evitar-ho. Aquests organismes són la transformació dels consells dels districtes, afegint-ne dos pel centre. Recasens ha subratllat que l'equip de govern volia desestimar l'al·legació del PSC.

Joan Recasens

Volíem evitar la reproducció d'un debat polític, perquè això espanta la gent.



El ROM que es va aprovar dilluns passat al ple de febrer inclou, entre d'altres mesures, la modificació de la data de la junta de portaveus i de les comissions informatives. També es contempla una nova regulació en la presentació de les mocions a les sessions plenàries.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Brillant, Recasens. O indignant i lamentable. que "l'objectiu de no permetre la presència de membres de partits de l'oposició als nous consells de barris era evitar la reproducció de debats polítics, fet que 'espantaria la gent'." En canvi.. els membres del govern municipal de CIU (sñon polítics els regidors de CIU?) no espanten a la població.

Ferran Villaseñor. Enviat el 26/feb/11


Quina barra. por de qui i de que. Potser els que tenen por són ells, por de que ens donem conta del seu desinterés pels problemes dels districtes i de les inquietuds dels veïns. Por de tenir feina. Potser estic equivocat, pero com es diu: pensa malament i l'encertaras.

vicenç valls i mercadé. Enviat el 26/feb/11


Si tinguessis vergonya dimitiria ara mateix. Això és un insult a les persones que durant mes de vint anys han aguantat la seva "inutilitat" vivint de la sopa boba. A l'atur ja ¡¡

Joan Serrallonga. Enviat el 26/feb/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.