El govern local replica a Villaseñor que Sant Cugat paga les factures conformades en 13 dies de mitjana


Temes relacionats

Villaseñor (PSC): 'L'Ajuntament no diu la veritat: no paga els proveïdors en 16 dies' ( 2/mar/11)

L'Ajuntament paga els proveïdors en 16 dies de mitjana des de fa sis mesos (10/feb/11)


  • Comparteix:

L'equip de govern ja criticat les declaracions de Villaseñor

L'equip de govern ja criticat les declaracions de Villaseñor

L'equip de govern lamenta les acusacions del PSC i assegura que el termini de pagament de les factures 'conformades' és de 13 dies de mitjana. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha subratllat que les coses 's'estan fent bé' i diu que no accepta el 'descrèdit' del primer secretari del PSC i candidat a l'alcaldia, Ferran Villaseñor, a la seva persona. En una nota de premsa, el govern municipal lamenta l'alcaldable socialista no assistís a la comissió informativa on es va donar compte dels fluxos de pagament de tresoreria.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat que 'les coses s'estan fent bé' i que el consistori fa servir un dels millors sistemes de pagament als proveïdors de tot Catalunya.

Mercè Conesa

Aquest Ajuntament està fent les coses bé. Hem posat a disposició dels proveïdors un dels millors sistemes de pagament de Catalunya.



Conesa ha lamentat les paraules de Villaseñor, que deia que l'alcaldessa 'menteix' i que 'potser no coneix com funciona el sistema econòmic d'un Ajuntament'.

Mercè Conesa

Em sobten les paraules de Villaseñor. No accepto la desautorització i descrèdit a la meva persona.





En la nota de premsa, l'equip de govern remet Villaseñor a l'ordre del dia de la comissió informativa i a l'informe recollit a la web municipal per 'conèixer els terminis i el compliment de la llei de Morositat'. En aquesta comissió, es va donar compte de l'informe del Tresorer Municipal del compliment de la llei de Morositat 2010 en el qual queda reflectit literalment que 'des del reconeixement de l'obligació fins a la data de pagament transcorren en total uns 13 dies de mitjana'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.