L'Ajuntament lamenta la congelació del projecte de la residència i proposa alternatives


Temes relacionats

Aturat el projecte de la segona residència pública per a gent gran ( 2/mar/11)


  • Comparteix:

La nova residència estaria a Can Mates

La nova residència estaria a Can Mates

L'alcaldessa, Mercè Conesa, lamenta que la Generalitat hagi aturat el projecte de la segona residència pública per a gent gran a la ciutat i demana al govern que doti de places concertades les residències privades del municipi. Conesa diu que 'entén' les retallades de la Generalitat, causa de la l'aturada, però que no les justifica i que l'equip de govern demanarà 'alternatives'.

La proposta de Conesa és que el governofereixi places a les residències privades de la ciutat pel preu que en tindria una de pública.

Mercè Conesa

A Sant Cugat hi ha residències privades. La Generalitat podria hi podria enviar ciutadans de la ciutat pel preu d'una residència pública.



La segona residència pública per a gent gran, una demanda constant de la ciutat durant els darrers anys, està projectada al barri de Volpelleres. Els terrenys reservats comprenen 4.000 metres quadrats per ubicar l'equipament, que tindria entre 90 i 110 places.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.