Conesa: 'Les retallades de la Generalitat són conseqüència del pas del tripartit pel govern'


Temes relacionats

L'Ajuntament lamenta la congelació del projecte de la residència i proposa alternatives ( 2/mar/11)


  • Comparteix:

Mercè Conesa

Mercè Conesa

L'alcaldessa, Mercè Conesa, adverteix que no justifica les 'retallades en l'Estat del Benestar', com critiquen PSC, ICV-EUiA i el PP, sinó que vol deixar que la Generalitat 'faci les coses bé' perquè el tripartit es va gastar 'el que no tenia'. Conesa creu que les paraules del primer secretari i alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, en aquesta direcció són un 'despropòsit' i culpa l'antic govern de les accions que ha de tirar endavant la Generalitat per ajustar l'economia catalana.

ICV-EUiA ha criticat les retallades que està duent a terme el govern d'Artur Mas en matèria de polítiques socials i l'efecte que puguin tenir a Sant Cugat. El candidat del PP a l'alcaldia, Jordi Carreras, ha acusat l'equip de govern de no defensar els ciutadans santcugatencs per 'qüestions d'afinitat política'. Una idea compartida pel PSC que, via el seu candidat a l'alcaldia, Ferran Villaseñor, s'ha mostrat 'indignat' en veure que el consistori avala les 'retallades en l'Estat del Benestar' en lloc de reclamar que no s'apliquin.

Conesa ha respost a l'oposició. L'alcaldessa diu que 'entén' les retallades de la Generalitat i creu que són la conseqüència de la mala acció del tripartit durant les dues últimes legislatures, que ha portat a una situació 'dramàtica'.

Mercè Conesa

No justifico retallades en l'estat del benestar. Reivindico que vull fer les coses bé. L'estat actual és culpa del tripartit.



Amb tot, Conesa assegura que en cas de retallades demanarà solucions alternatives al govern, com ha fet amb la segona residència per a la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.