Satisfacció i treball, la resposta dels polítics a les dades d'atur de CCOO


  • Comparteix:

El bon estat del teixit empresarial santcugatenc és un dels motius pel qual la ciutat té un atur tan baix

El bon estat del teixit empresarial santcugatenc és un dels motius pel qual la ciutat té un atur tan baix

El partits polítics de Sant Cugat celebren les dades d'atur que situen Sant Cugat com la ciutat de més de 50.000 habitants amb una taxa d'atur més baixa, però reivindiquen la necessitat de continuar treballant per evitar que les dades adquireixin una tendència negativa. No obstant això, no obliden que en l'últim any la taxa d'atur ha tingut una tendència a l'alça.

El regidor i copresident de CiU a la ciutat, Jordi Puigneró, ha celebrat les dades d'atur extretes de l'estudi que ha presentat CCOO i ha destacat que és gràcies al bon estat del teixit empresarial santcugatenc.

Jordi Puignero

Les polítiques econòmiques d'aquests darrers 10 anys han afavorit els parcs empresarials on vinguin empreses de valor afegit.


El PSC ha destacat que Sant Cugat registra aquestes baixes dades d'atur perquè els seus ciutadans tenen un alt nivell d'estudis i una alta capacitació professional. També ha subratllat que la ciutat ha de treballar per retenir més els professionals santcugatencs i ha assegurat que, tot i la bona situació empresarial de Sant Cugat, hi ha empreses en perill. Ho ha dit el portaveu de la formació i alcaldable, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Aquesta taxa no reflecteix la perillositat d'empreses com Sharp o Delphi, que estan en una situació molt delicada.


Els ecosocialistes han assegurat a Cugat.cat que, malgrat les dades siguin optimistes comparades amb altres ciutats, l'atur també està creixent molt ràpidament a Sant Cugat. Joan Calderon és regidor i alcaldable d'ICV-EUiA.

Joan Calderon

Malgrat aquestes dades semblen positives, si les comparem amb dades de fa un any demostra que l'atur està creixent en un 50%.


De la seva banda, ERC ha atribuït aquesta baixa taxa d'atur a la tipologia social de Sant Cugat. Mireia Ingla és l'alcaldable republicana.

Mireia Ingla

La singularitat de Sant Cugat està en la tipologia de la població i en el baix índex d'immigració.


El PP també ha felicitat la ciutat i ha destacat que s'ha de continuar treballant des del consistori per potenciar la creació de noves empreses. Ho ha dit el seu alcaldable, Jordi Carreras.

Jordi Carreras

És una cosa per felicitar-nos, però no suposa que es baixi la guàrdia a l'Ajuntament per ajudar els que estan a l'atur i facilitar la creació d'empreses.


Aquestes dades d'atur, que situen Sant Cugat com la ciutat catalana de més de 50.000 habitants amb menys atur, han estat extretes d'un estudi que ha publicat CCOO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.