Joan Recasens no anirà a les llistes d'UDC a les properes eleccions municipals


  • Comparteix:

Joan Recasens i Cristina Paraira durant la roda de premsa

Joan Recasens i Cristina Paraira durant la roda de premsa

El fins ara cap de llista d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a la ciutat, Joan Recasens, ha anunciat que no anirà a les llistes de CiU a les eleccions municipals del 22 de maig. Recasens ho ha dit en una roda de premsa aquest dimarts. De la seva banda, la presidenta d'UDC, Cristina Paraira, ha mostrat la seva voluntat de presentar-se com a cap de llista dels demòcrata-cristians.

L'actual tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Manteniment de la Ciutat i Obres, Cristina Paraira, ha explicat que té la intenció de ser una de les candidates a cap de llista d'Unió i ha afegit que està acabant de perfilar la seva candidatura.

En paral·lel, el també tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, s'ha mostrat satisfet per la feina feta en l'etapa que ell ha estat al consistori i ha dit que és bo que hi hagi renovació.

Joan Recasens

Jo no hi seré a la llista. Ser el regidor més antic del consistori pesa i estem començant una etapa nova i la dedicació ha de ser més intensa.





UDC ha iniciat un procés per escollir els candidats que aniran a la llista electoral conjunta que els demòcrata-cristians formen amb Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). La formació, que té prop de 200 militants a la ciutat, escollirà els seus candidats en una assemblea el dimecres de la setmana vinent.



  • Comparteix:

COMENTARIS

ja era hora, més de vint anys vivint de la sopa boba ...... perdó dels nostres impostos, sense fer res. Una molt bona notícia

Joan Serrallonga. Enviat el 9/mar/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.