Conesa (CiU) presenta les seves propostes econòmiques als empresaris


  • Comparteix:

L'alcaldable per CiU, Mercè Conesa, s'ha compromès a mantenir i fer créixer l'entorn econòmic de la ciutat davant d'una quarantena d'empresaris santcugatencs. Conesa ha fet aquesta declaració d'intencions durant la seva ponència en el debat celebrat aquest dijous al Sant Cugat Trade Center, on han participat diversos experts del món econòmic i empresarial. La candidata ha presentat les seves propostes econòmiques de cara a la campanya electoral.

En finalitzar la trobada, Conesa ha dibuixat les seves propostes en matèria econòmica. Millorar la gestió de l'administració aplicant criteris empresarials, aprofundir en el projecte de ciutat intel·ligent i crear la figura d'un gestor de comptes per millorar l'assessorament a l'empresari són algunes de les propostes llançades per la candidata convergent.

La cap de llista de la federació nacionalista també ha explicat quin ha de ser el paper de l'administració per promoure l'activitat econòmica de la ciutat.

Mercè Conesa

Volem ajudar a crear un entorn propici per posar en comú escoles, universitats, administració, empreses i banca.


La sessió ha comptat amb la presència de quatre experts en l'àmbit econòmic, que han exposat la seva visió de la relació entre administració i empresa. Els ponents han coincidit a destacar la ciutat com a pol d'atracció d'empreses, però han suggerit alguns elements a tenir en compte de cara al futur. El professor associat de l'IESE Joaquim Triadú ha exposat a Cugat.cat dues qüestions on la ciutat pot millorar.

Joaquim Triadú

Les universitats de la ciutat s'han d'implicar més en la ciutat. També cal millorar la connexió de banda ampla a molts punts de la ciutat.



El professor d'Economia d'Esade Josep Comajuncosa, la directora General de Kairos Future España, Heléne Olsson, i el soci i conseller delegat de l'empresa NIXA GROUP Xavier Roig són els altres ponents que han participat al debat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.