Massanés acusa l'equip de govern de 'fer-se el sord' per l'acabament de les obres de Mira-sol


  • Comparteix:

Jaume Massanés en una imatge d'arxiu

Jaume Massanés en una imatge d'arxiu

El regidor no adscrit Jaume Massanés critica l'equip de govern per la manca d'efectivitat en l'acabament de les obres d'urbanització i del soterrament telefònic dels sectors 11-13 de Mira-sol. Segons Massanés, cinc anys no han estat suficients per tancar aquests projectes i considera que l'única opció que queda és presentar una moció en el proper ple municipal.

Segons el regidor no adscrit, és 'immoral' que les obres i el soterrament estiguin encara inacabats i, fins i tot, pendents d'iniciar. Aquestes han estat les declaracions de Massanés a Cugat.cat.

Jaume Massanés

He fet tres intervencions en plens diferents i després de cinc anys el tema està aturat. Intenten tapar-lo. Després de la moció, ja no sé com més podrem ajudar els veïns.




Massanés s'ha posicionat al costat de les demandes veïnals i ha reclamat millores a la zona. Ha reivindicat l'adequació de les voreres amb manca de panots, amb forats o vorades en mal estat, a més del soterrament pendent i un bon manteniment de les línies telefòniques que, enguany, provoquen dos o tres talls mensuals i fan que l'ADSL no superi un mega de velocitat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.