ERC reclama espais reservats per als cartells de les entitats


  • Comparteix:

ERC i les JERC presenten una moció per instal·lar una xarxa de plafons

ERC i les JERC presenten una moció per instal·lar una xarxa de plafons

ERC presentarà una moció per demanar una xarxa de plafons d'ús exclusiu de les entitats perquè puguin penjar els seus cartells. Els republicans consideren insuficient l'accés de les entitats als nous Quioscos d'Informació Multimèdia i critiquen la duresa de les sancions previstes a l'Ordenança de Publicitat, aprovada al febrer, per col·locar cartells fora dels llocs autoritzats.

Esquerra lamenta que els recentment estrenats Quioscos d'Informació Multimèdia ofereixin la possibilitat de comunicar les activitats de les entitats només a l'espai d'agenda d'actes, però no als cartells publicitaris que inclou la instal·lació. Per aquesta raó, el regidor d'ERC Toni Ramon ha presentat una moció del seu partit per demanar més espais on les entitats puguin oferir aquesta informació de forma gratuïta.


Toni Ramon

Hi ha tota una part d'informació que aquests quioscs no cobrirà. Per tant, reivindiquem un espai d'ús exclusiu per els cartells de les entitats.



Fins que s'instal·lin aquests plafons, ERC sol·licita una moratòria per aquelles entitats que han estat multades per penjar els seus cartells al carrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.