Gaya a Puig: 'Les Jornades del Comerç de Valldoreix van estar molt ben organitzades'


Temes relacionats

Josep Puig qualifica d'electoralista el sopar de comerciants de Valldoreix ( 9/mar/11)

El comerç de Valldoreix perd 77 milions d'euros anuals en compres fora del territori, segons un estudi ( 8/mar/11)


  • Comparteix:

El vocal de comerç de l'EMD Joan Gaya

El vocal de comerç de l'EMD Joan Gaya

El vocal de Comerç de l'EMD Valldoreix, Joan Gaya, qualifica d''irresponsables' les paraules del vocal de CiU-Actuem Josep Puig, que va qualificar les Jornades de Comerç de Valldoreix com un 'fracàs'. Tot i això, Gaya ha dit que la iniciativa va tenir un èxit limitat, però dins de les previsions.

El vocal de Comerç ha assegurat que les jornades estaven 'molt ben organitzades'. Gaya ha afegit que Puig hauria de saber que portar a terme un acte així té les seves dificultats. Gaya espera que jornades properes tinguin més afluència de comerciants.

Joan Gaya

No es pot dir que les jornades van tenir èxit, però estaven ben preparades i unes segones jornades tindran més èxit. Aquestes coses s'han de començar poquet a poquet.





El vocal de CiU-Actuem també va fer referència a 'la falta d'informació' que van tenir els comerciants sobre les jornades. A aquesta afirmació, Gaya ha respost que tots els comerciants van estar informats i que, en alguns casos, ell en persona va anar a comunicar als comerços l'existència de l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.