L'EMD de Valldoreix construirà una nova escola bressol abans del 2005


  • Comparteix:

El govern de l'EMD té la voluntat de construir una nova escola bressol a Valldoreix en un termini de tres anys. Segons la Candidatura de Progrés, la recent ampliació de l'actual llar d'infants evidencia la necessitat d'aquest nou equipament, que podria aixecar-se a la zona de l'escola Ferran i Clua.

Durant el passat estiu, l'Entitat Municipal va ampliar, en un temps rècord, les instal.lacions de l'escola bressol per ajudar a 16 famílies que s'havien quedat sense plaça. Davant aquest situació, la Candidatura de Progrés ha fixat com a prioritat la creació d'una nova llar d'infants abans de 2005.

Aquest anunci s'ha fet en el darrer ple de l'EMD, en què CiU ha denunciat que les obres d'ampliació de l'escola bressol no respecten la normativa urbanística vigent. Escoltem Marc Monells, portaveu del grup:

Marc Monells

No poden edificar a un pam de la vorera


Per la seva banda, la presidenta de l'Entitat, Montse Turu, ha assegurat que aquesta acció d'urgència no s'hauria efectuat si l'anterior govern hagués actuat com calia:

Montse Turu

Vam actuar amb urgència per l'ineficàcia de l'anterior govern


A més, Turu ha remarcat que l'EMD està negociant amb l'Ajuntament la presentació d'un nou Pla Especial de la zona de davant del Casalet que contempli la nova estructura de l'escola bressol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.