Compte enrere per a la construcció de la nova depuradora de Can Cortés


  • Comparteix:

Zona de Can Cortés

Zona de Can Cortés

Pas endavant en la construcció de la nova depuradora d'aigües residuals al sector de Can Cortés. El ple d'aquest dilluns tirarà endavant l'aprovació provisional d'un pla especial que permetrà implantar aquest equipament per reforçar la capacitat de la depuradora ja existent, que ha quedat obsoleta. Encara no hi ha data, però, per a la posada en funcionament de la instal·lació.

Després d'aprovar provisionalment el pla, només farà falta que la Generalitat doni llum verda al projecte. Des de mitjans del 2009, quan es va aprovar inicialment, es va fer la redacció de l'estudi d'impacte ambiental i altres concrecions, i després es va exposar a informació pública.

Si finalment es desencalla el projecte, la depuradora s'ubicarà en un espai de 2.200 metres quadrats a tocar amb l'inici de la riera de Can Flor. Aquest sòl és de propietat privada i, per tant, l'Ajuntament executarà una expropiació parcial dels terrenys. Tot i això, la proposta ha estat pactada amb els veïns de la zona.

La depuradora d'aigües residuals permet tractar les aigües de la xarxa de clavegueram de la zona i abocar-les posteriorment al riu lliures de residus. La seva capacitat serà de 100 metres cúbics al dia, uns 200 litres diaris per habitant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.