El ple suma esforços per millorar el servei DonaInformació


  • Comparteix:

Logotip del servei Dona Informació

Logotip del servei Dona Informació

Sant Cugat ha decidit donar més visibilitat a la dona. El ple municipal ha aprovat amb una moció institucional donar a conèixer més el servei DonaInformació perquè serveixi d'espai de trobada i de dinamització. A més, la ciutat tindrà una comissió de persones expertes en temes d'igualtat de gènere amb l'encàrrec de realitzar un diagnòstic de la situació i una proposta d'accions a desenvolupar.

Amb aquest acord, que ha obtingut el suport de tots els grups polítics, el que es pretén és que l'àrea de Serveis a la Ciutadania i la nova comissió d'experts redactin un projecte i un pla de treball abans de finalitzar l'any.

Ho explica la regidora del PSC Pilar Gorina.

Pilar Gorina

Cal actualitzar el Pla d'Igualtat abans de finalitzar el 2011.




La ciutat tindrà d'aquesta manera un nou espai que servirà de punt de reunió de diferents col·lectius per sumar esforços i unificar iniciatives, així com per reflexionar i per promoure la participació d'homes i dones, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.