Satisfacció al Vallès Occidental per les obres d'enllaç de l'AP-7 i l'A2


  • Comparteix:

Enllaç a l'A-2 i l'AP-7. Foto: El Punt

Enllaç a l'A-2 i l'AP-7. Foto: El Punt

Satisfacció a la plataforma d'alcaldes del Vallès Occidental i del Baix Llobregat per la represa de la construcció de l'enllaç entre l'autopista AP-7 i l'autovia A-2 al terme de Castellbisbal. La trobada, en la qual ha participat Sant Cugat, s'ha fet amb tècnics del ministeri de Foment, que aquest mes han reiniciat els treballs després que s'haguessin aturat l'estiu passat.

L'enllaç entre l'autovia A-2 i l'autopista AP-7 a l'altura de Castellbisbal permetrà la connexió directa de les dues vies i està previst que sigui utilitzada per una mitjana de 40.000 vehicles al dia. Finalitzats els treballs d'instal·lació del calaix metàl·lic inferior del viaducte, ja s'ha començat a construir el tauler superior de formigó del pont, que tindrà una superfície d'uns 850 metres i que travessarà l'A-2, dos rius i sis línies d'Adif.

La connexió entre les dues vies es va licitar per 60 milions d'euros aproximadament a l'empresa Ferrovial. La longitud total de l'enllaç serà de dos quilòmetres i mig, i la velocitat màxima permesa quan funcioni serà de 80 quilòmetres per hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.