El govern municipal vol aprovar el Pla Local d'Equipaments Culturals a l'abril


Temes relacionats

La proposta de Pla d'Equipaments ubica el quart CAP a l'avinguda de Cerdanyola (18/des/09)


  • Comparteix:

Xavier Escura durant una entrevista a Cugat.cat

Xavier Escura durant una entrevista a Cugat.cat

L'equip de govern té la intenció d'aprovar el Pla Local d'Equipaments Culturals (PLEC) al ple d'aquest abril, per poder-lo integrar completament dins el marc de planificació d'equipaments a àmbit nacional. Aquest document busca detectar mancances en l'oferta cultural santcugatenca i fer una planificació de futur que permeti marcar les línies a seguir en la gestió dels equipaments.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, s'ha mostrat confiat, en declaracions a Cugat.cat, que hi haurà consens en l'aprovació del PLEC, ja que és un pla que busca recollir les propostes fetes per totes les forces polítiques al llarg del mandat.

Xavier Escura

Aquest pla local no deixa de ser un extracte de totes les reflexions fetes durant el mandat.


Escura ha explicat que el Pla d'Equipaments Culturals de Catalunya (PECCat) aprovat el 2010 estableix el nivell d'equipaments culturals que corresponen als municipis segons el seu nombre d'habitants, i que el PLEC concreta dins l'àmbit local com es volen dur a terme aquestes inversions. El titular de Cultura ha posat com a exemple la proposta de conversió del teatre la Unió en un escenari musical.

Xavier Escura

Encaixant aquesta proposta dins el pla, entraria dins el marc de subvencions general de la Generalitat.



Escura ha volgut destacar que aquest pla local 'no és vinculant' i serà necessari actualitzar-lo freqüentment, cosa que fa difícil determinar dins el propi pla les dotacions econòmiques que cal destinar al finançament d'aquests equipaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.