L'Ajuntament defensa que les dades de Promusa no són falses ni estan manipulades


Temes relacionats

El PSC assegura que l'equip de govern amaga dades sobre política d'habitatge ( 8/abr/11)


  • Comparteix:

L'Ajuntament respon al PSC

L'Ajuntament respon al PSC

El regidor d'Habitatge, Francesc Carol, assegura que les dades de l'estudi del Pla Local d'Habitatge i de l'enquesta als usuaris de Promusa no han estat ni manipulades ni publicades parcialment per l'Ajuntament. El PSC ha acusat l'equip de govern de difondre-les sense tenir en compte l'alt percentatge de joves que abandonen Sant Cugat en no poder viure en un habitatge a la ciutat.

L'equip de govern ha reaccionat a les paraules del PSC i ha aclarit que les dades són les que són i que les tenen tots els partits. Sí que són interpretables, diu, però amb base a les dades reals. El regidor d'Habitatge, Francesc Carol, ha assegurat que és 'mentida' que s'encobreixin les notes més baixes que els adjudicataris de Promusa han posat a les promocions on viuen.

Carol ha subratllat, en una entrevista a Cugat.cat, que les dades no han estat manipulades.

Francesc Carol

Sí que són dades susceptibles a interpretació, com ha fet ICV, però no han estat manipulades en cap cas. No s'ha amagat informació.


El regidor d'Habitatge ha explicat que precisament aquests estudis permeten millorar el servei. En aquesta direcció, Carol ha destacat les plaques solars i el sistema per a les aigües grises, aspectes més mal puntuats pels usuaris de Promusa, com a objectius a treballar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.