El PSC demana que es construeixi el promès accés directe des de Can Magí a Coll Favà


  • Comparteix:

Salvador Gausa i Jordi Menéndez a la benzinera de Can Magí.

Salvador Gausa i Jordi Menéndez a la benzinera de Can Magí.

El grup municipal socialista sol·licita que el barri de Can Magí - Roquetes tingui un accés directe a l'escola bressol Cavall Fort i el col·legi Gerbert d'Orlach. El socialistes també demanen que es construeixi un camí de vianants que enllaci Can Magí amb l'estació de RENFE de Coll Favà.

El PSC-PSOE considera que els veïns que han de creuar la Ronda Nord per apropar-se a la zona escolar corren perill. Per aquesta raó, els socialistes demanen l'estudi de la construcció d'un accés per a vianants a l'alçada de la benzinera de la zona. El portaveu socialista, Jordi Menéndez, lamenta que l'Ajuntament no hagi complert les promeses de solucionar el problema dels veïns.

Jordi Menéndez

L'Ajuntament no ha complert les promeses de solucionar el problema


D'altra banda, l'agrupació local socialista també encomana l'ajuntament a construir un pas de vianants que uneixi Can Magí amb l'estació de RENFE de Coll Favà. Menéndez demana que el consistori arribi a un acord amb RENFE per solucionar el problema d'accessibilitat a l'estació de Coll Favà.

Jordi Menéndez

RENFE i l'Ajuntament han d'arribar a un acord per solucionar el pas de l'estació a Coll Favà


Segons el PSC-PSOE, les construccions dels dos accessos solucionarien part dels problemes que té el barri de Can Magí-Roquetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.